Bouw

Krimpfolie wordt in de bouw met name gebruikt voor het beschermen tegen allerlei weersinvloeden. Door een steiger te voorzien van een kapconstructie kan een metselaar, stukadoor of schilder onverhinderd door gaan met werkzaamheden. De kapconstructie loopt af op het dak of naast de steiger waardoor de werknemers op de steiger droog staan.

Tijdens de winter wordt er steeds vaker gebruik gemaakt van compleet ingepakte steigers. Door het plaatsen van heaters wordt er een aangename temperatuur gecreëerd. Hierdoor kan bijvoorbeeld een stukadoor ook in de winter zijn werkzaamheden kan uitvoeren.

Door bovengenoemde voorzorgsmaatregelen op slechte weersinvloeden kan een aannemer besparen op vorstverlet voor haar werknemers. Tevens kan een aannemer het tijdsbestek beter plannen in haar werkvoorbereiding.

Naast het aanbrengen van krimpfolie is het tevens mogelijk om de kapconstructie te monteren. Wij beschikken over een aantal werknemers die opgeleid zijn tot steigerbouwer en de nodige ervaring hebben in het bouwen van degelijke kapconstructies.