Over ons

Historie
Na een aantal jaren ervaring te hebben opgedaan bij verschillende krimpfolie- en steigerbouwbedrijven is Ronald Zwennes in 2006 een eenmanszaak gestart. Al gauw werd er door toenemende aanvraag en groei in afnemers uitgebreid met personeel.

Begin 2013 is er gekozen voor het omzetten van de eenmanszaak naar een besloten vennootschap (bv). Door toenemende vraag in het krimpfoliewerk is er tevens besloten om volledig te specialiseren in krimpfoliewerk en verder te gaan als Zwennes Krimpfolie BV.

In november 2014 is een volledig nieuw pand betrokken aan de kolenbranderstraat 25 te Sneek. Met de opening van het nieuwe pand is er een einde gekomen aan een lange periode van werken vanuit huis en kan het bedrijf professioneel doorgroeien.

Veiligheid
Wij zijn als bedrijf VCA gecertificeerd, VCA staat voor Veiligheid Checklist Aannemers en is bedoeld om veiliger werken en het aantal ongelukken te verminderen. Het VCA certificaat houdt o.a. in dat elke medewerker over een basisveiligheid opleiding en diploma beschikt. Naast de VCA gecertificeerde medewerkers beschikken wij tevens over een aantal medewerkers met BHV opleiding en dragen dit met trots uit.

Missie & Visie

Missie
Wij pakken op professionele wijze objecten in om onder andere bescherming te bieden tegen de invloed van verschillende weersomstandigheden.

Visie

Service

Flexibiliteit staat bij Zwennes Krimpfolie BV hoog in het vaandel. Vaak moet er snel geschakeld worden vanwege slechte weersomstandigheden. Een goede service is dan ook dat wij vaak binnen een aantal dagen kunnen schakelen.

Zwennes Krimpfolie BV kan naast de krimpfolie ook uw steigerkapconstructies en montage steigergaas verzorgen. In combinatie met krimpfolie is het afschermen van uw steiger dus uit handen bij één opdrachtnemer.

Werkgebied

Het werkgebied is met name heel Nederland, maar ook projecten in Duitsland, Luxemburg, België en Frankrijk is Zwennes Krimpfolie BV al actief geweest.